Quiche De Sparanghel Proaspăt
Rețeta proaspătă de Sparanghel Quiche ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 1 oră și 5 minute. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 234 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Dacă aveți la îndemână lapte, pesmet, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Quiche Aux Asperges Et Saumon (Quiche De Sparanghel Și Somon), Quiche de șuncă și sparanghel, și Quiche de șuncă și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați opt sulițe de sparanghel în 4-in. bucăți; tăiați sulițele rămase în 1/2-in. bucăți.
Tăiați tot sparanghelul într-o cantitate mică de apă până se înmoaie; se scurge și se lasă deoparte. căptușiți coaja de patiserie fără preț cu o grosime dublă de folie grea.
Coaceți la 450 de minute timp de 5 minute.
Îndepărtați folia; coaceți 5 minute mai mult.
Scoateți din cuptor și dați deoparte. într-o cratiță la foc mediu, topiți untul; amestecați făina și sarea. Adăugați treptat lapte; gatiti si amestecati pana se ingroasa. Amestecați o cantitate mică în ouă; întoarceți-le pe toate în tigaie. Se amestecă brânza și 1/2-in. bucăți de sparanghel. se toarnă în crustă.
Coaceți la 400 de minute timp de 35 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat. Aranjați 4-in. bucăți de sparanghel într-un model de spițe deasupra.