Quiche de somon și sparanghel

Rețeta de somon și Sparanghel Quiche ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 198 calorii. Această rețetă servește 10. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Dacă aveți brânză asiago, jumătate și jumătate, brânză cheddar și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, pescatarian și דל פחמימות, dieta. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 40%. Rețete similare includ Quiche Aux Asperges Et Saumon (Quiche De Sparanghel Și Somon), Somon afumat și Quiche de sparanghel, și Somon afumat și Quiche de sparanghel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Înveliți un vas de plăcintă de 10 inci cu spray de gătit.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți somonul în untul fierbinte până când fulgii de pește cu o furculiță, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Separați fileurile în bucăți; amestecați sparanghelul, ceapa și usturoiul în tigaie cu somon. Gatiti si amestecati pana cand lichidul care se agata de bucatile de sparanghel s-a evaporat, aproximativ 15 minute.
Amestecați ardeiul, nucșoara și 1/2 cană de brânză Asiago în amestec de somon.
Transferați umplutura în vasul de plăcintă pregătit.
Bateti ouale, jumătate și jumătate, și sare într-un castron; se toarnă amestecul de ou peste umplere în farfurie plăcintă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute; presărați quiche cu 1/2 cană brânză Asiago și brânză Cheddar. Continuați să coaceți până când quiche este setat, un cuțit introdus în mijloc iese curat, iar toppingul de brânză este topit, 35 până la 40 de minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.