Quiche De Pui Fără Crustă

Quiche De Pui Fără Crustă
Quiche de pui fără crustă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 6 porții cu 559 calorii, 30g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 25 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați pui la rotisor, frișcă grea, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma frisca grea, puteți urma acest fel principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Quiche Slab De Pui Fără Crustă, Quiche Fără Crustă, și Quiche Fără Crustă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, călește ceapa în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult. Într-un castron mare, combinați ouăle și smântâna. Se amestecă amestecul de pui, brânză, slănină și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se toarnă într-un 9-in uns. placă de plăcintă adâncă.
4
Coaceți la 375 de minute pentru 35-45 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.

Vin recomandat: șampanie, Bordeaux, Burgundia Albă

Șampania, Bordeaux și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Șampania Marc Hebrart Cuvee de Reserve Brut Premier Cru cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Champagne Marc Hebrart Cuvee de Reserve brut Premier Cru
Champagne Marc Hebrart Cuvee de Reserve brut Premier Cru
Semnătura este acolo și există o bogăție ascunsă pe mijlocul palatului; cu cinci minute în pahar, expiră cu adevărat. Un vin somptuos, dar articulat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Revista