Quiche de ciuperci sălbatice cu crustă de nucă

Quiche de ciuperci sălbatice cu crustă de nucă
Rețeta Quiche de ciuperci sălbatice cu crustă de nucă ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 2 ore și 10 minute. Această rețetă servește 8. O porție conține 770 calorii, 29G de proteine, și 60g de grăsime. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză mahon, sare de mare și piper, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Legume Cu Ierburi Într-O Quiche Feta Cu O Crustă De Orez Sălbatic, Quiche de Kale și ouă cu crustă de nucă Panko, și Quiche cu ciuperci și spanac într-o crustă de ovăz.

Instrucțiuni

1
Pentru crustă: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. pulsați împreună nucile, făina, zahărul și sarea la o masă fină într-un robot de bucătărie. Pulsează untul până formează un aluat sfărâmicios. Apăsați în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unei tigaie cu arc de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați pe o foaie de copt și coaceți până se rumenesc ușor, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Scoateți și lăsați să se răcească.
4
Pentru umplere: reduceți temperatura cuptorului la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați ciupercile sălbatice, ciupercile albe și condimentați cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Coborâți focul la mediu; adăugați untul, șalota și cimbru. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand ciupercile sunt fragede, inca aproximativ 10 minute. Reglați condimentul și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
7
Combinați brânzeturile parmezan și Comte într-un castron mic și dați deoparte. Împrăștiați jumătate de ciuperci și jumătate de brânză uniform peste crustă. Într-un castron mare, amestecați ouăle, laptele și smântâna grea până se omogenizează și se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
ComteComte
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
(Keebler)(Keebler)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Se toarnă jumătate din amestecul de ouă peste ciuperci. Repetați cu ciupercile rămase și amestecul de ouă și acoperiți cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
(Keebler)(Keebler)
9
Coaceți quiche - ul până se rumenesc deasupra și puneți-l cu puțină mișcare chiar în centru, 50 până la 60 de minute. Rulați un cuțit curat între crustă și tigaie pentru a se separa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Lăsați să se răcească ușor, aproximativ 25 de minute.
11
Încingeți quiche-ul cu pătrunjelul. Îndepărtați cu grijă inelul cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
12
Tăiați quiche-ul în pene și serviți cald sau la temperatura camerei cu verdeață crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii

Vin recomandat: Vin Spumant, șampanie, Bordeaux, Burgundia Albă

Quiche poate fi asociat cu vin spumant, șampanie și Bordeaux. Chiar dacă nu faceți mimoze, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă la începutul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Moscato roz cu bule desculț, cu un rating de 4, 9 din 5 stele, pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit răcit (36-40 grade F), acest Bulbuc are arome și arome de iasomie și mandarină, completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Revista