Quiche Cu Slănină De Dovlecei

Quiche Cu Slănină De Dovlecei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați Quiche de slănină de dovlecei. Această rețetă servește 8 și costă 1,31 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 13g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 276 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, rulouri de semilună, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 29%. Încearcă Quiche De Dovlecei Cu Bacon, Zucchini, Bacon Și Gruycentre Quiche, și Zucchini, Bacon Și Gruycentre Quiche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Separați aluatul de semilună în opt triunghiuri; așezați într-un 10-in uns. placă de plăcintă cu puncte spre centru. Apăsați aluatul pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale plăcii pentru a forma o crustă; sigilați perforațiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
2
Se întinde cu muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
3
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Scoateți pe prosoape de hârtie; scurgeți, rezervând 2 linguri de picături.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
5
Soteți dovlecelul și ceapa în picături până se înmoaie. Într-un castron mare, combinați ouăle, brânza, condimentele, slănina și amestecul de dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
6
Se toarnă în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
7
Coaceți la 375 de euro timp de 25-30 de minute sau până când un cuțit introdus în apropierea centrului iese curat. Acoperiți marginile lejer cu o folie dacă patiseria se rumeneste prea repede.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni

Vin recomandat: Vin Spumant, șampanie, Bordeaux, Burgundia Albă

Vinul spumant, șampania și Bordeaux sunt alegeri excelente pentru Quiche. Chiar dacă nu faceți mimoză, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. Unu, dacă mănânci ouă devreme în timpul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Ai putea încerca Graham Beck Bliss Nectar. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Graham Beck Bliss Nectar
Graham Beck Bliss Nectar
Pentru cei cărora nu le place să se usuce, Demi-Sec Graham Beck este o scuză excelentă pentru auto-îngăduință și frivolitate. Arome ușoare de drojdie, cu indicii de butterscotch, miere și pralină, acest Bulbuc delicios vă va stimula simțurile mai dulci.Amestec: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista