Quesadillas De Pui
Quesadillas de pui este o rețetă mexicană care servește 6. Acest hor d ' oeuvre are 694 calorii, 52G de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Pentru 3,68 USD pe porție, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de roșii Rome, ardei gras, lime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 383 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, care este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Quesadillas de Pollo (Quesadillas de pui), Quesadillas de Pollo (Quesadillas de pui), și Quesadillas de Pollo (Quesadillas de pui).
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mare.
Presărați puiul cu sare, piper și condimente taco.
Adăugați puiul în tigaie și sotati la foc mediu-mare până se termină, aproximativ 4 minute pe parte.
Scoateți din tigaie și tăiați cubulețe. Pune deoparte.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline în tigaie la foc mare. Aruncați ceapa și ardeii și gătiți până când ardeii au câteva zone maro închis/Negru, 3 până la 4 minute.
Scoateți și puneți deoparte.
Sfârâie 1/2 lingură de unt într-o tigaie separată sau plită la foc mediu și pune o tortilla de făină în tigaie. Apoi construiți quesadillas așezând brânză rasă pe tortilla de jos, apoi aranjând puiul și ardeii fierți. Se acoperă cu puțin mai multă brânză rasă și se acoperă cu o a doua tortilla.
Când tortilla este aurie pe prima parte, întoarceți cu grijă quesadilla pe cealaltă parte, adăugând încă 1/2 lingură de unt în tigaie în același timp. Continuați să gătiți până când a doua parte este aurie. Repetați cu tortilele și umpluturile rămase.
Tăiați fiecare quesadilla în pene și serviți cu Pico de Gallo.
Tăiați cantități egale de roșii și ceapă. Tăiați aproximativ cilantro.
Acum, feliați 1 sau 2 jalapenos în jumătate. Cu o lingură, răzuiți semințele. (Dacă vă plac lucrurile picante, lăsați în unele dintre membranele albe.) Tăiați jalapenos foarte fin; doriți un indiciu de căldură și aromă de jalapeno, dar nu doriți să provocați incendii. Acum aruncați cele patru ingrediente într-un castron.
Feliați varul în jumătate și strecurați sucul din jumătate de var în castron.
Se presară cu sare și se amestecă împreună până se combină. Asigurați-vă că gustați pico de gallo și reglați condimentele, adăugând sare sau mai mult jalapeno tăiat cubulețe, dacă este necesar.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Quesadilla funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Vin de Sandwich Pinot Noir al lui Jimmy John cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Vin de Sandwich Pinot Noir de Jimmy John
Pinot Noir a fost produs și îmbuteliat de Folk Machine winery și vinificatorul Kenny likitprakong.