Quesadilla de dovlecei, fasole și brânză la grătar

Quesadilla de dovlecei, fasole și brânză la grătar
Rețeta quesadilla de dovlecei, fasole și brânză la grătar poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 1,76 USD pe porție. O porție conține 776 calorii, 42G de proteine, și 25g de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 187 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită dovlecei, ulei de măsline, ardei iute și tortilla de făină. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fasole cu unt, dovlecei la grătar, ardei roșu prăjit și salată de chorizo, Quesadilla de fasole și brânză prăjită, și Quesadilla Cu Mango, Fasole Neagră Și Brânză De Capră.

Instrucțiuni

1
Se prăjește ceapa în jumătate din uleiul de măsline timp de aproximativ 5 minute sau până se înmoaie. Se amestecă prin usturoi și chimen. Gatiti la foc mic inca 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2
Adăugați Roșia pură, fasolea pinto și câteva linguri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole PintoFasole Pinto
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Se încălzește, apoi se amestecă cu spatele unei furculițe și se condimentează.
4
Între timp, aruncați feliile de dovlecei în uleiul rămas cu puțin condiment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Așezați pe o tigaie fierbinte și gătiți câteva minute pe fiecare parte până când este fragedă și grătar marcat.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Așezați într-o parte.
7
Se amestecă brânza, ardeiul iute și coriandrul într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Întindeți fasolea pură peste jumătate din tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
9
Așezați peste felii de dovlecei și împrăștiați cu amestec de brânză. Completați cu tortilele rămase, apăsând cele două împreună. Gătiti în loturi în tigaia fierbinte, rotind cu grijă, timp de aproximativ 1-2 minute pe fiecare parte sau până când brânza a început să se topească și tortilele sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Serviți în pene.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Quesadillan în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Acest amestec "1787" Pinot Noir / Gamay este partea contrară a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) este vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie neutre de stejar. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, s-a ordonat eliminarea tuturor soiurilor de struguri roșii din Valea Moselului și înlocuirea lor cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a risipit și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Revista