Quesadilla de dovlecei, fasole și brânză la grătar
Rețeta quesadilla de dovlecei, fasole și brânză la grătar poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 1,76 USD pe porție. O porție conține 776 calorii, 42G de proteine, și 25g de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 187 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită dovlecei, ulei de măsline, ardei iute și tortilla de făină. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fasole cu unt, dovlecei la grătar, ardei roșu prăjit și salată de chorizo, Quesadilla de fasole și brânză prăjită, și Quesadilla Cu Mango, Fasole Neagră Și Brânză De Capră.
Instrucțiuni
Se prăjește ceapa în jumătate din uleiul de măsline timp de aproximativ 5 minute sau până se înmoaie. Se amestecă prin usturoi și chimen. Gatiti la foc mic inca 1 min.
Adăugați Roșia pură, fasolea pinto și câteva linguri de apă.
Se încălzește, apoi se amestecă cu spatele unei furculițe și se condimentează.
Între timp, aruncați feliile de dovlecei în uleiul rămas cu puțin condiment.
Așezați pe o tigaie fierbinte și gătiți câteva minute pe fiecare parte până când este fragedă și grătar marcat.
Se amestecă brânza, ardeiul iute și coriandrul într-un bol.
Întindeți fasolea pură peste jumătate din tortilla.
Așezați peste felii de dovlecei și împrăștiați cu amestec de brânză. Completați cu tortilele rămase, apăsând cele două împreună. Gătiti în loturi în tigaia fierbinte, rotind cu grijă, timp de aproximativ 1-2 minute pe fiecare parte sau până când brânza a început să se topească și tortilele sunt crocante.