Păsări Paleo! Este un pui cu crustă de ghimbir-usturoi
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 336 calorii, 7g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Cap la magazin și ridica sare și piper, gătit grăsime de alegere, scallions, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați File de pește cu crustă de susan cu sos de usturoi-ghimbir, Degete De Pui Cu Crustă De Migdale-Low Carb & Paleo, și Gătit Paleo mediteranean / Tajine de pui cu smochine și ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F. Acoperiți pieptul de pui cu folie de plastic pe ambele părți și, folosind un ciocan de carne, lăsați-le la o grosime uniformă, de aproximativ 1/2 până la 3/4 inci grosime.
Combinați scallions, ghimbir, usturoi, sare și piper într-un robot de bucătărie sau blender. Puls de câteva ori pentru a combina.
Adăugați cele 2 linguri de ulei de măsline în robotul de bucătărie și procesați într-o pastă.
Încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare într-o tigaie mare rezistentă la cuptor și așezați puiul în tigaie, cu fața netedă în jos. Căutați puiul timp de aproximativ 2 până la 3 minute pe o parte, sau până se rumenesc ușor și puiul se eliberează ușor din tigaie.Întoarceți pieptul de pui și opriți arzătorul. Înveliți partea arsă cu pasta de ghimbir-usturoi-scallion și presărați nucile deasupra, apăsând pe ele, astfel încât să adere la pastă.
Puneți puiul la cuptor timp de 10 minute, sau până când este gătit (temperatura internă atinge cel puțin 170 de grade F), iar crusta de nuci de deasupra este maro aurie.Lăsați puiul să se odihnească 5 minute și serviți.Notă: crusta de ghimbir-usturoi-scallion este, de asemenea, incredibil de gustoasă pe pește. Crusta funcționează bine și cu nuci de macadamia în loc de migdale.Încercați aceste rețete de pui pe Food Republic:pui milanez acoperit cu Rețetă de salată de fenicul
Pasăre Fierbinte! Rețetă Mexicană De Pui Prăjit