Păstârnac Și Napi Gratinați
Rețeta păstârnac și napi gratinați se pot face în aproximativ 35 de minute. Această garnitură are 205 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste Of Home necesită napi, cremă condensată de supă de țelină, lapte și pesmet panko. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Napi și păstârnac glazurați, Napi , morcovi și păstârnac caramelizați, și Napi și păstârnac sotate cu rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți păstârnacul și napii într-o cratiță mare; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 5-7 minute sau până când este crocant.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați supa, laptele și piperul. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la minim. Se amestecă brânza până se topește.
Scurgeți legumele; transferați la un 11-in. x 7-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Se toarnă sosul peste legume.
Combinați firimiturile de pâine și untul; se presară deasupra.
Se coace, neacoperit, la 400 de minute, timp de 15-20 de minute sau până când legumele sunt fragede și firimiturile se rumenesc.