Ananas Mango Pie
Ananas Mango Pie ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 260 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime per portie. 41 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de zahăr brun, mango, ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 26%. Încercați Gem De Ananas Mango, Gem de Mango și ananas, și Salată de Mango și ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C).
Amestecați mango-urile, ananasul zdrobit scurs, zahărul alb, zahărul brun, sucul de mere și tapioca.
Lăsați să stea într-un castron timp de 20 de minute.
Se toarnă umplutura în coaja de plăcintă neacoperită și se punctează cu unt sau margarină. Acoperiți cu crusta superioară și sigilați marginile.
Tăiați fante în partea superioară a crustei exterioare.
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) timp de 1 oră sau până când bulele izbucnesc încet și crusta are o culoare maro aurie frumoasă.
Lăsați plăcinta să se răcească și serviți la temperatura camerei.