Păstrăv umplut cu ciuperci și slănină
Păstrăvul umplut cu ciuperci și slănină este un fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 141 calorii. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica piper, îmbrăcat păstrăv curcubeu, pâine, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Păstrăv Întreg (Sau Fileuri) Umplute Cu Sos De Slănină Și Vinete, Ciuperci umplute cu brânză și slănină, și Pui Umplut Cu Ciuperci De Bacon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 2 ori sau până se sfărâmă.
Presărați firimituri pe o foaie de copt; coaceți la 350 timp de 5 minute sau până devin aurii.
Creșteți temperatura cuptorului la 40
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa verde și ceapa în tigaie; saut 5 minute.
Adăugați ciuperci în tigaie; saut 3 minute sau până când ciupercile se înmoaie și cea mai mare parte a lichidului se evaporă.
Adăugați cimbru tocat; gatiti 30 de secunde.
Combinați amestecul de ciuperci, pesmetul și slănina într-un castron.
Deschideți păstrăvul ca pe o carte.
Stropiți păstrăvul uniform cu suc; presărați uniform cu sare și piper. Puneți aproximativ 1/4 cană de amestec de ciuperci pe jumătatea inferioară a fiecărui pește; pliați pentru a acoperi cu jumătatea superioară a peștelui. Aranjați peștele pe o tigaie de carne căptușită cu folie.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță sau până la gradul sau coacerea dorită.
Garnisiți cu pene de lămâie și crenguțe de cimbru, dacă doriți.