Păstrăv La Cuptor Cu Ciuperci Shiitake Și Roșii

Păstrăv La Cuptor Cu Ciuperci Shiitake Și Roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați păstrăvul copt cu ciuperci Shiitake și roșii. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 721 calorii, 107G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $10.3 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați roșii, ceapă verde, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Păstrăv la cuptor cu ciuperci Shiitake, roșii și ghimbir, Păstrăv La Cuptor Cu Ciuperci Shiitake, Roșii Și Ghimbir, și Păstrăv la cuptor cu Pesto de ciuperci Shiitake.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.tapetați foaia de copt cu margini mari cu folie; înveliți cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Presărați peștele cu sare și piper. Deschideți peștele ca o carte și aranjați, cu pielea în jos, pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista