Păstrăv cu Haricots Verts și migdale

Păstrăv cu Haricots Verts și migdale
Păstrăvul cu Haricots Verts și migdale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 4 și costă $5.51 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 65g de grăsime, și un total de 872 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, ulei de canolan, haricots verts și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma migdalele albite, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri Cu Con De Pin ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Haricots Verts și salată de brânză de capră cu migdale, Pui fiert cu ciuperci, migdale și Haricots Sotate Verts, și Salată Verde.

Instrucțiuni

1
Cu foarfeca, tăiați aripioarele dorsale de-a lungul spatelui fiecărui pește. Țineți fiecare înotătoare pectorală (cea mai apropiată de cap) și tăiați și aruncați placa branhială și înotătoarea pectorală. Întoarceți peștele pe spate și deschideți-l. Începând de la cap, tăiați clapeta burții pe fiecare parte, împreună cu aripioarele pelvine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
2
Scoateți coada tăind peștele la aproximativ un centimetru de fundul cozii. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată generos. Pregătiți o baie de gheață. Blanch haricots verts în apă clocotită timp de 2 până la 6 minute, sau până când sunt abia fragede, cu o ușoară mușcătură încă lăsată la ei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Scurgeți fasolea și transferați-o în baia de gheață pentru a se răci rapid, apoi scurgeți-o din nou și uscați-o pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
1
Presărați ușor ambele părți ale fiecărui păstrăv cu sare și piper. Dacă le aveți, încălziți două tigăi antiaderente de 12 inci (tigăile ovale speciale funcționează cel mai bine pentru pești) la foc mediu-mare. Dacă aveți o singură tigaie, gătiți mai întâi două păstrăv, acoperiți-le și păstrați-le într-un loc cald în timp ce gătiți ultimele două. Înveliți fiecare tigaie cu o peliculă ușoară de ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De CanolaUlei De Canola
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați pielea de păstrăv cu fața în jos și saut pentru aproximativ 4 minute pe o singură parte. Peștele poate părea încă puțin gătit în partea de sus a cărnii, dar ingredientele fierbinți care le vor acoperi vor completa gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
3
Între timp, puneți fasolea într-o tigaie saut, adăugați 2 linguri de unt și 1/3 cană de apă și puneți-o la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se încălzește, amestecând ocazional, până când apa s-a evaporat și fasolea este fierbinte și glazurată cu unt. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
FasoleFasole
ApăApă
5
Scoateți tigaia de pe foc și păstrați-o caldă.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Când peștele este gata, tăiați capetele și aruncați, dacă doriți, și așezați peștele pe farfurii de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
7
Scurgeți uleiul dintr-una din tigăi și readuceți tigaia la foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați restul de 8 linguri de unt și un vârf de sare în tigaia fierbinte. Când untul începe să se rumenească, adăugați migdalele, agitând tigaia pentru a le rumeni uniform. Când sunt un maro auriu bogat, adăugați pătrunjelul și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MigdaleMigdale
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Între timp, acoperiți fiecare păstrăv cu un sfert din fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
PăstrăvPăstrăv
10
Puneți untul spumant și migdalele peste vârfurile haricots și în jurul marginilor plăcilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
MigdaleMigdale
UntUnt
11
Bouchon
12
Artisan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Revista