Păstrăv afumat cu sandvișuri cu ceai de sfeclă
Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 51 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de cremă de brânză, hrean, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Quinoa, păstrăv afumat și salată de sfeclă, Sandvișuri Cu Păstrăv Afumat, și Sandvișuri cu ceai de păstrăv afumat și Nasturel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie combinați cremă de brânză, smântână și hrean.
Adăugați păstrăv și piure.
Așezați 12 felii de pâine în fața dvs.
Întindeți o parte din piureul de păstrăv într-un strat subțire pe fiecare.
Așezați un singur strat de felii de sfeclă deasupra piureului, atârnând ușor marginile.
Așezați restul de 12 felii de pâine deasupra formând un sandviș. Lucrând 2 sau 3 la un moment dat stivuiți sandvișurile și folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia crustele. Aranjați pe un platou și serviți. Poate fi făcută cu până la 3 ore înainte. A se păstra, acoperit într-un loc răcoros și uscat.