Păstrăv afumat cu cremă umplută cu salată de oțet de malț

Păstrăv afumat cu cremă umplută cu salată de oțet de malț
Păstrăv afumat cu malț oțet salata umplute Creamer este un hor d ' oeuvre care servește 70. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 87 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 1,28 USD pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați icre de păstrăv, sare și piper kosher, oțet de malț și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 56%. Pâine prăjită de somon afumat cu sirop de oțet de malț, Canap de cartofi umplute cu smantana si pastrav afumat, și Pui De Oțet De Malț sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți friteuza la 350 de grade F.
2
Pregătiți fumătorul, folosind așchii de lemn, astfel încât să mențină o temperatură de 150 până la 160 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
3
Așezați fileurile de păstrăv pe rafturile de fumat cu pielea în jos, separându-le cu cel puțin 1/4 inch și puneți-le în fumător. Reglați căldura după cum este necesar și gătiți până când peștele este opac, s-a întunecat la culoare și are nivelul dorit de aromă de fum, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PăstrăvFile De Păstrăv
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4
Îndepărtați pielea și oasele, fulgi în bucăți mari și puneți-le într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Tăiați fundul cremelor, astfel încât acestea să stea plate și scoateți carnea centrală a fiecăruia.
6
Bateți împreună maioneza, muștarul, oțetul, mărarul, hreanul și ceapa într-un castron mic și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
HreanHrean
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Se toarnă o parte din pansament peste păstrăv, amestecând ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
8
Adăugați mai mult hrean și muștar, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
9
Prăjiți cartofii în loturi până când sunt aurii și crocanți, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
10
Se scurge pe o tavă căptușită cu prosoape de hârtie și se condimentează cu sare. Umpleți cartofii cu salata de păstrăv și garnisiți cu crenguțe de mărar și icre de păstrăv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
PăstrăvPăstrăv
MărarMărar
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Păstrăvul afumat funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Flowers Sea View Ridge Estate Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 67 de dolari.
Flori Vedere La Mare Ridge Estate Pinot Noir
Flori Vedere La Mare Ridge Estate Pinot Noir
Culoare roșu intens cu jantă de cărămidă. Aromele sunt florale și fructe dominante constând din zmeură și cireșe bing cu subtilindicii de cedru, ienibahar și anason. Întregul element de cluster oferă spiciness pe cerul gurii cu textura netedă șiindicii de mineralitate care duc la un finisaj persistent condus de acid.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții70
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista