Pâini plate parfumate de miel
Pâinea plată de miel parfumată este o pâine care servește 4. O porție conține 467 calorii, 19g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de mentă, cățel de usturoi, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. 28 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este spectaculos. Pâine plată de miel mentolată, Cotlete de miel parfumate cu roșii și scorțișoară, și Curry de miel cu orez parfumat și Raita sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Faceți amestecul de pâine urmând instrucțiunile ambalajului, apoi împărțiți-l în două și întindeți-l în ovale mari.
Transferați pe o foaie de copt mare, făinată.
Într-un castron, combinați ceapa, mielul, usturoiul, condimentele și iaurtul și condimentați. Se sfărâmă peste aluat aproape până la margini, apoi se împrăștie peste nuci de pin.
Coaceți timp de 15-18 minute până când pâinea este aurie și crocantă și carnea este rumenită.
Se presară peste mentă, apoi se servește cu o frunză verde și salată de roșii.
Se amestecă împreună făina, sarea, zahărul și drojdia.
Adăugați apa și amestecați într-un aluat moale. Frământați timp de 2 minute pe o suprafață ușor făinată, apoi întindeți-o.
Adăugați toppingul ca mai sus. Lăsați într-un loc cald să crească timp de 15 minute înainte de servire.