Pâinea de dovlecei a revistei light cooking
Pâinea de dovlecei a revistei light magazine ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 223 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 28 de cenți pe porție. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr, praf de copt, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Texas Peach Cobbler, De La Revista Cooking Light, Gătit Lumina roșie gătit Tofu, și Chili Mac (Lumină De Gătit) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Așezați dovleceii pe mai multe straturi de prosoape de hârtie și acoperiți cu un prosop de hârtie suplimentar.
Lăsați să stea 5 minute, apăsând ocazional. Pune deoparte.
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente (făină prin praful de copt) într-un castron mare și amestecați bine; faceți o fântână în centrul amestecului.
Combinați dovleceii, sosul de mere, înlocuitorul de ou, uleiul și vanilia; adăugați la ingredientele uscate, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Împărțiți aluatul uniform între 2 (71/2 x 3 inci) tigăi de pâine acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 350 de grade timp de 1 oră și 15 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Lăsați să se răcească în tigăi 10 minute pe o grătar; scoateți din tigăi și lăsați să se răcească complet pe grătar.