Pâinea cu banane a lui Cathy
Pâinea cu banane a lui Cathy ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru masa de dimineață. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 523 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână zahăr, smântână, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 399 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați pâine cu banane | cum se face pâine cu banane / pâine rapidă cu banane, Adobo de porc al lui Cathy, și Ouăle Scotch ale lui Cathy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făină o tigaie de 9x13 inch sau două tigăi de pâine de 7x3 inch.
Combinați banana și smântâna. Pune deoparte. Într-un castron mare, cremă împreună margarina și zahărul până se omogenizează. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați amestecul de vanilie și banane.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea; se amestecă în amestecul de banane.
Întindeți aluatul uniform în tigaia sau tigăile pregătite.
Coaceți timp de 50 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când o scobitoare introdusă în centrul pâinii iese curată.