Pâine umplută cu salsa

Pâine umplută cu salsa
Pâinea umplută cu salsa ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. Această rețetă servește 2. O porție conține 2194 de calorii, 45 g de proteine și 91 g de grăsimi. Pentru 2,92 USD per porție, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână usturoi, sare, brânză m arella și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o rețetă la preț rezonabil pentru fanii mâncărurilor mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 2 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 71%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Pakora de pâine (2 moduri) – Pakoda de pâine umplută cu cartofi și pâine simplă, Cartofi umpluți cu salsa și fasole și avocado umplut cu salsa de porumb.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosé este și o combinație sigură. Marimar Estate Don Miguel Vineyard Cristina Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Marimar Estate Podgoria Don Miguel Cristina Pinot Noir
Marimar Estate Podgoria Don Miguel Cristina Pinot Noir
Acesta este un vin pentru învechire, dar plăcut de băut chiar acum. Nasul complex prezintă arome de mure, conserve de prune și lemn de santal. Gustul, larg și fără sudură, arată un echilibru perfect între fructele atractive și stejarul elegant. Aciditatea vie duce vinul până la capăt și asigură potențialul de învechire îndelungat al acestui vin magnific.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții2
Scor De Sănătate39
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista