Pâine Scurtă Cu Alune De Ciocolată Înmuiată
Ciocolata muiată Shortbread alune ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 250 calorii. Un amestec de extract de vanillan, sare, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de excelent scor spoonacular de 24%. Încercați Dunkers Cu Pâine Scurtă Cu Alune Cu Ciocolată, Inimi De Pâine Scurtă Cu Alune Cu Ciocolată, și Pâine Scurtă De Mentă Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați alunele pe foaia de copt.
Coaceți până când sunt o nuanță mai închisă și parfumată, aproximativ 10 până la 15 minute.
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte să se răcească.
Coborâți cuptorul la 325 grade F.
Așezați alunele în blender sau robot de bucătărie și pulsați la bucăți grosiere; deoparte.
Bateți împreună făina, praful de copt și sarea pentru a amesteca; deoparte.
Bateți untul și zahărul împreună cu o lingură de lemn până se omogenizează. Bateți în ou. Bateți treptat amestecul de făină în amestecul de unt.
Adăugați alunele tocate și amestecați până când sunt distribuite uniform pe tot parcursul.
Formați-vă în fursecuri lungi și așezați-le pe foi de fursecuri unse.
Coaceți până la fermitate, aproximativ 15 minute.
Scoateți din cuptor și răciți pe rafturi.
Într-o cratiță la foc mic sau într-un cazan dublu, topiți ciocolata. Înmuiați 1 capăt de fursecuri răcite în ciocolată topită.
Așezați din nou pe foaia de prăjituri pentru a se întări.