Cel Mai Bun Cookie Cu Ciocolată Vreodată

Cel Mai Bun Cookie Cu Ciocolată Vreodată
Cel mai bun Cookie cu ciocolată vreodată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 36 și costă 19 cenți pe porție. O porție conține 177 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, zahăr brun, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Această rețetă este plăcută de 4 mâncăruri și bucătari. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, care este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cel mai bun Cookie cu ciocolată / New York Times Chocolate Chip Cookie, Tort cu ciocolată cu glazură de aluat pentru biscuiți cu ciocolată, și Triplu Strat Unt De Arahide + Ciocolata Chip Cookie + Cookie Aluat Cupe.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tapetați foile de copt cu foi de copt pergament sau silicon sau pulverizați foile de prăjituri cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Puneți făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron și amestecați-o cu un tel pentru a combina. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Folosind un mixer manual sau stand, bateți untul până când este mai deschis la culoare. Adăugați încet zaharurile și bateți până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
5
Adăugați ouăle 1 la un moment dat și bateți până când sunt încorporate. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
6
Adăugați amestecul de făină cu viteză mică, apoi amestecați chipsurile de ciocolată. Aruncați îngrămădind linguri la aproximativ 2 inci distanță pe foile de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți până când fursecurile se rumenesc ușor în jurul marginilor, aproximativ 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați fursecurile să se răcească câteva minute și apoi transferați-le pe rafturi pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru prăjiturile cu ciocolată. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista