Pâine prăjită și ouă de arțar
Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 601 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de fâșii de slănină, pâine cu textură fermă, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Cupcakes Benedict-Cupcakes de arțar acoperite cu slănină din Pădurea Neagră, ouă fierte și sos de arțar Hollandaise, Pâine Prăjită Franceză De Arțar, și Pâine Prăjită Franceză De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă. Folosind o lingură cu fante, scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge. Într-o cratiță mică, încălziți siropul și untul până se topește untul; deoparte.
Tăiați crusta din pâine; aplatizați feliile cu un știft.
Periați o parte generos cu amestec de sirop; apăsați fiecare felie într-o ceașcă de brioșă ungurească cu partea de sirop în jos. Împărțiți slănina între cupele de brioșă.
Spargeți cu grijă un ou în fiecare ceașcă.
Se presară cu sare și piper. Acoperiți cu folie.
Coaceți la 400 de minute timp de 18-20 de minute sau până când albușurile de ou sunt complet setate și gălbenușurile încep să se îngroașe, dar nu sunt tari.