Pâine prăjită Tallegio cu Chutney de roșii din India de Sud

Toasturile Tallegio cu chutney de roșii din India de Sud este o rețetă indiană care servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 60 de calorii. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Dacă aveți la îndemână usturoi, zahăr brun, roșii cherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Mullangi Pachadi-chutney de ridiche în stil Andhra - Chutney din India de Sud s, Chutney de morcovi-Chutney de ceapă de morcovi pentru Idli Dosa - Chutney din India de Sud s, și Morcov arahide Chutney-morcov Palli Pachadi - Sud Indian Chutney s pentru Idli Dosa.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-o cratiță medie la foc mediu-mare, combinați roșiile, șalota, usturoiul, oțetul, apa și o stropire de sare și piper. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți la foc mic, gătind aproximativ 5 minute.
Adăugați zahărul brun. Gatiti inca 5 minute.
Scoateți cratița de pe foc.
Într-o tigaie mică, încălziți uleiul de măsline până când strălucește.
Adăugați semințele de muștar și semințele de chimen și gătiți până când încep să apară.
Se toarnă conținutul tigaiei în chutney-ul de roșii. Se amestecă și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Feliați bagheta în runde de 1/4 inch.
Așezați feliile pe o foaie mare de copt și prăjiți-le la cuptor timp de 5 până la 10 minute, sau până când sunt ușor aurii.
Serviți o pană mică de brânză pe fiecare pâine prăjită cu o păpușă de chutney. Bucurați-vă!