Pâine prăjită Tallegio cu Chutney de roșii din India de Sud

Pâine prăjită Tallegio cu Chutney de roșii din India de Sud
Toasturile Tallegio cu chutney de roșii din India de Sud este o rețetă indiană care servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 60 de calorii. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Dacă aveți la îndemână usturoi, zahăr brun, roșii cherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Mullangi Pachadi-chutney de ridiche în stil Andhra - Chutney din India de Sud s, Chutney de morcovi-Chutney de ceapă de morcovi pentru Idli Dosa - Chutney din India de Sud s, și Morcov arahide Chutney-morcov Palli Pachadi - Sud Indian Chutney s pentru Idli Dosa.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o cratiță medie la foc mediu-mare, combinați roșiile, șalota, usturoiul, oțetul, apa și o stropire de sare și piper. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți la foc mic, gătind aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
UsturoiUsturoi
PiperPiper
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați zahărul brun. Gatiti inca 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
4
Scoateți cratița de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Într-o tigaie mică, încălziți uleiul de măsline până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați semințele de muștar și semințele de chimen și gătiți până când încep să apară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
7
Se toarnă conținutul tigaiei în chutney-ul de roșii. Se amestecă și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chutney De RoșiiChutney De Roșii
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Feliați bagheta în runde de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
9
Așezați feliile pe o foaie mare de copt și prăjiți-le la cuptor timp de 5 până la 10 minute, sau până când sunt ușor aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
10
Serviți o pană mică de brânză pe fiecare pâine prăjită cu o păpușă de chutney. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
BrânzăBrânză
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Incredibil de crocant și bine dezosat, cu mult piper și un strop de extravaganță. Nu e de mirare, pentru că acest vin crește pe cel mai mare recif de stridii fosile din lume.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții18
Scor De Sănătate5
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista