Pâine Prăjită Picantă Cu Creveți

Pâine Prăjită Picantă Cu Creveți
Pâinea prăjită picantă de creveți este o fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 206 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. 157 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână coriandru, sos de soia, semințe de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Creveți picante R. R. Moulade pe pâine prăjită cu melasă, Pâine Prăjită Cu Creveți, și Pâine Prăjită Cu Creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ghimbirul și usturoiul într-un robot de bucătărie și pulsați de 6 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Răsturnați părțile laterale ale bolului și adăugați ingredientele rămase din pasta de creveți. Pulsați încă 8 până la 10 ori (sau până când aveți o consistență de pastă care are încă o textură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BelacanBelacan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Întindeți 1 lingură de amestec pe fiecare pătrat de pâine și presărați semințe de susan. Repetați până când toate pătratele de pâine au fost unse cu pastă de creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
BelacanBelacan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
4
Se toarnă ulei într-o tigaie cu fund greu și se pune la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Așezați cu grijă triunghiuri de pâine (în loturi), creveți cu fața în jos și prăjiți timp de 4 până la 5 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
6
Întoarceți pepite și prăjiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuggets De PuiNuggets De Pui
7
Se scurge pe prosoape de hârtie și se condimentează ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Se servește fierbinte.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista