Pâine Prăjită Picantă Cu Creveți
Pâinea prăjită picantă de creveți este o fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 206 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. 157 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână coriandru, sos de soia, semințe de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Creveți picante R. R. Moulade pe pâine prăjită cu melasă, Pâine Prăjită Cu Creveți, și Pâine Prăjită Cu Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ghimbirul și usturoiul într-un robot de bucătărie și pulsați de 6 ori.
Răsturnați părțile laterale ale bolului și adăugați ingredientele rămase din pasta de creveți. Pulsați încă 8 până la 10 ori (sau până când aveți o consistență de pastă care are încă o textură).
Întindeți 1 lingură de amestec pe fiecare pătrat de pâine și presărați semințe de susan. Repetați până când toate pătratele de pâine au fost unse cu pastă de creveți.
Se toarnă ulei într-o tigaie cu fund greu și se pune la foc mediu-mare.
Așezați cu grijă triunghiuri de pâine (în loturi), creveți cu fața în jos și prăjiți timp de 4 până la 5 minute sau până se rumenesc.
Întoarceți pepite și prăjiți încă 2 minute.
Se scurge pe prosoape de hârtie și se condimentează ușor cu sare și piper.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.