Pâine Prăjită Franceză Cu Căpșuni

Pâine Prăjită Franceză Cu Căpșuni
Rețeta de coacere cu pâine prăjită cu căpșuni este gata în aproximativ 9 ore și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 6. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 556 calorii, 17g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de lapte, zahăr, cremă de brânză de ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce e bine. Încercați Pâine Prăjită Franceză Cu Căpșuni, Cremă de brânză franceză Toast Coaceți cu Topping de căpșuni, și Streusel a acoperit pâinea prăjită franceză într-o cană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
2
Întindeți aproximativ 1 lingură de cremă de brânză pe 12 felii de pâine. Se acoperă cu feliile de pâine rămase pentru a forma 12 sandvișuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
3
Așezați sandvișurile în vasul de copt pentru a acoperi fundul vasului.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
4
În castron mediu, bateți ouăle. Bateți în lapte, 1/4 cană zahăr, sarea și scorțișoara până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Se toarnă peste pâine în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
6
Lăsați să stea la temperatura camerei 5 minute. Întoarceți feliile de pâine. Capac; frigider 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
7
Se toacă 1 cană de căpșuni. (Puneți la frigider fructele de pădure rămase.) În castron nemetalic, amestecați ușor căpșunile tocate, 1/2 cană de zahăr și amaretto până se amestecă. Capac; frigider 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lichior AmarettoLichior Amaretto
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Când este gata de coacere, încălziți cuptorul la 204°. descoperiți vasul de copt; stropiți felii de pâine cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
10
Între timp, feliați căpșunile rămase și adăugați la amestecul de căpșuni răcit; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
11
Serviți pâine prăjită franceză cu topping de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CăpșuniSos De Căpșuni
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
DificultateExpert
Gata În9 hrs
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista