Pâine Prăjită Cu Sardină Sherried
Sherry Sardine Toast este un vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 556 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 61 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare de mare grosieră, avocado hass și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați {Redux} mare ceea ce ți-a lipsit – conserve de sardină: pâine prăjită simplă de sardină, Paste cu sos de Sardine (Paste con Sardine Siciliano), și Ciuperci Sherried pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Scurgeți uleiul din 1 staniu de sardine într-un bol mic și dați deoparte.
Scurgeți uleiul din cealaltă staniu într-un alt bol mic și bateți în 1 lingură de pătrunjel, oțet, coajă de lămâie și piper negru, după gust.
Se adaugă sardinele, se amestecă pentru a se combina și se lasă deoparte până la 1 oră.
După 45 de minute, puneți un suport la 3 inci de broiler și încălziți cuptorul la setarea broilerului la înălțime.
Ungeți fiecare felie de pâine pe 1 parte cu uleiul rezervat.
Puneți pâinea, cu ulei în sus, pe un suport de răcire setat într-o tigaie cu jumătate de foaie și fierbeți 2 până la 3 minute sau până se rumenesc și sunt crocante.
Înjumătățiți avocado și îndepărtați groapa. Spargeți carnea în fiecare jumătate cu o furculiță.
Întindeți avocado uniform pe pâinea prăjită. Completați uniform cu sardinele.
Turnați orice pansament rămas deasupra și garnisiți cu pătrunjelul rămas.
Condimentează ușor cu sare de mare și servește cu pene de lămâie.