Pâine Proaspătă Cu Lingură De Porumb
Această rețetă servește 6. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 175 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb, sâmburi de porumb, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 77 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Pâine Cu Lingură De Porumb, Pâine Cu Lingură De Porumb, și Pâine Cu Lingură De Porumb.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Aduceți laptele, făina de porumb, boabele de porumb, untul și sarea la fiert într-o cratiță grea de 3 litri la foc moderat, amestecând frecvent și fierbeți, amestecând constant, până se îngroașă, 3 până la 4 minute.
Se ia de pe foc și se răcește 5 minute, amestecând ocazional, apoi se amestecă gălbenușurile.
Bateți albușurile și un vârf de sare cu un mixer electric la viteză medie doar până se formează vârfuri moi.
Bateți o pătrime de albi în amestecul de făină de porumb în tigaie pentru a ușura, apoi pliați în albii rămași ușor, dar bine.
Întindeți amestecul uniform într-o farfurie de plăcintă cu sticlă adâncă de 9 1/2 inch sau o caserolă superficială de 1 1/2 litru și coaceți în mijlocul cuptorului până când este pufoasă și aurie, 15 până la 20 de minute.
Serviți imediat (ca un suflu de suc, pâinea cu lingură se prăbușește rapid).