Pâine Irlandeză Cu Sifon

Pâine Irlandeză Cu Sifon
Pâinea irlandeză cu sifon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de mic dejun. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 211 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zară, bicarbonat de sodiu, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare europeană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Ziua Sfântului patrick va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încearcă Mărturisire parte irlandeză și parte nebună ... pâine irlandeză cu sifon de grâu, Pâine Irlandeză Cu Sifon, și Pâine Irlandeză Cu Sifon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul brun, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați untul până se sfărâmă. Într-un castron mic, bateți 1 ou și zară. Se amestecă în amestecul de făină doar până se umezește. Îndoiți stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
StafideStafide
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Frământați pe o suprafață făinoasă timp de 1 minut. Se modelează într-o pâine rotundă; așezați pe o foaie de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Tăiați un 1/4-in.- cruce adâncă în partea de sus a pâine. Bateți oul rămas; perie peste pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Se coace la 375 CP timp de 30-35 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Pâine irlandeză cu sifon în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista