Pâine Desprinsă
Pâine Pull-Apart ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 289 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr pudră, extract de arțar, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Lemony Pull-Apart pâine făcută simplu cu o mașină de pâine și o tigaie Bundt, Pâine de dovleac-pâine dulce și sărată, și Pâine Desprinsă.
Instrucțiuni
Aluatpentru a face aluatul, combinați laptele, uleiul de canola și 1/2 cană de zahăr într-o cratiță mare.
Încălziți-l până când este foarte fierbinte, dar nu fierbe. Opriți focul și lăsați să se răcească pentru a se încălzi (deloc fierbinte.)
Se presară drojdia și se adaugă 4 căni de făină. Se amestecă pentru a combina, apoi se pune capacul pe oală și se lasă să crească timp de 1 oră. După 1 oră, amestecați încă 1/2 cană de făină, împreună cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Dacă aluatul este prea lipicios, amestecați încă 1/2 cană de făină.
Puneți aluatul la frigider timp de cel puțin 1 oră pentru a ușura lucrul.
Întindeți aluatul pe o suprafață făinoasă.
Stropiți pe unt topit și ungeți astfel încât să acopere tot aluatul.
Se amestecă zahărul cu scorțișoara și se presară pe toată suprafața aluatului. (Aluatul ar trebui să arate foarte acoperit.)
Tăiați aluatul în 6 până la 8 benzi, apoi stivați toate benzile într-un singur teanc.
Tăiați teancul de benzi în 6 felii.
Așezați stivele lateral într-o tigaie cu unt. Nu înghesuiți feliile în tigaie. (Este posibil să aveți câteva resturi.) Acoperiți cu un prosop de vase și lăsați să crească timp de 20 de minute. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Introduceți tigaia în cuptor și coaceți timp de 30 de minute, verificând la 20 de minute pentru a vă asigura că nu se rumenesc prea mult deasupra. Este important să coaceți pâinea suficient de mult pentru a vă asigura că mijlocul nu va fi prea aluat, deoarece dacă este, nu se va despărți ușor. Dacă blatul pare să devină prea maroniu, acoperiți-l ușor cu folie de aluminiu pentru restul timpului de coacere. REPETAȚI: ESTE IMPORTANT SĂ COACEȚI PÂINEA SUFICIENT DE MULT PENTRU CA CENTRUL SĂ NU MAI FIE ALUAT.
Scoateți tigaia din cuptor când ați terminat. Rulați un cuțit de-a lungul marginilor și scoateți pâinea din tigaie.
Amestecați ingredientele de glazură și stropiți deasupra, permițându-i să se scufunde în crăpături.
Serviți cald sau la temperatura camerei!(Notă: puteți face, de asemenea, o versiune de afine-portocaliu cu marmeladă de portocale, zahăr brun și afine uscate!)