Pâine De Șuncă Cu Susul În Jos
Pâinea de șuncă cu susul în jos ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 192 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Un amestec de ceapă, zahăr brun, ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 25%. Încercați Caserola cu șuncă și fasole verde, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Topiți untul în fundul unei tigaie de pâine de 8x4 inch.
Presărați zahăr brun peste unt. Feliați inelele de Ananas în jumătate și aranjați-le peste zahăr.
Într-un castron mare, amestecați șunca, ceapa, pesmetul, ouăle și 1/4 cană de suc din ananas. Se amestecă pudra de muștar și ardeiul cayenne. Împachetați jumătate din amestec în tigaie deasupra feliilor de ananas.
Presărați brânza elvețiană peste ea, apoi împachetați deasupra amestecul de șuncă rămas. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Coaceți timp de 45 până la 50 de minute în cuptorul preîncălzit.
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 5 minute, apoi se întoarce cu susul în jos pe o farfurie de servire. Feliați așa cum ați face o pâine de carne și serviți.