Pâine De Porumb Pufoasă Fără Gluten

Pâine De Porumb Pufoasă Fără Gluten
Rețeta pâine de porumb pufoasă fără Gluten este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 229 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână praf de copt, zahăr, făină de mei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 31%. Încercați Brioșe vegane cu pâine de porumb și pâine de porumb fără Gluten (100% cereale integrale), Cum se fac biscuiți pufoși fără Gluten, și Biscuiți Pufoși Cu Brânză De Spanac Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți o tigaie de copt de 9x9 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți împreună ouăle, apa și uleiul vegetal într-un castron până se omogenizează uniform; pune deoparte. Amestecați făina de porumb, făina de mei, făina de orez, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron mare separat și faceți o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De OrezFăină De Orez
Ulei VegetalUlei Vegetal
Făină De MeiFăină De Mei
Făină De PorumbFăină De Porumb
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se toarnă amestecul lichid în fântână și se amestecă doar până se combină.
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace în cuptorul preîncălzit până devine auriu, iar partea superioară revine când este presată ușor, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista