Pâine de porumb, cârnați și umplutură de mere

Pâine de porumb, cârnați și umplutură de mere
Cornbread, cârnați și umplutura de mere este un fără gluten și primar garnitură. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 301 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de mere Granny smith, tulpini de țelină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Umplutură De Pâine De Porumb Cu Cârnați, Umplutură De Pâine De Porumb Cu Cârnați, și Umplutură de pâine de porumb și cârnați.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 375 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți un vas de copt de 13 pe 9 inci cu unt și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați pâinea de porumb într-un castron mare; pune deoparte.Topiți untul măsurat într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la spumare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
3
Adăugați cârnații și gătiți, împărțindu-l în bucăți mai mici cu o lingură de lemn, până când nu mai este roz și începe să se rumenească, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
4
Scoateți cu o lingură cu fante în vasul cu pâinea de porumb și puneți-o deoparte.Puneți tigaia la foc mediu, adăugați merele, țelina, ceapa, Salvia, sarea și piperul și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa s-a înmuiat, aproximativ 10 minute.Măriți focul la mediu ridicat, adăugați vinul, răzuiți orice bucăți maro de pe fundul tigaiei și gătiți până când vinul este aproape evaporat, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
MărMăr
țelinățelină
PiperPiper
CeapăCeapă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
TigaieTigaie
5
Se toarnă amestecul de mere peste pâinea de porumb și cârnați, se adaugă bulionul și ouăle și se amestecă până se combină și se umezesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
CârnațiCârnați
MărMăr
BulionBulion
OuăOuă
6
Transferați amestecul în vasul de copt pregătit și întindeți-l într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Coaceți descoperit până când blatul devine maro auriu, aproximativ 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți pe o grătar și lăsați să se răcească cel puțin 5 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Regele Frosch Riesling Auslese all natural German cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Bucătăriide sud
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista