Cornbread, cârnați și umplutura de mere este un fără gluten și primar garnitură. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 301 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de mere Granny smith, tulpini de țelină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Umplutură De Pâine De Porumb Cu Cârnați, Umplutură De Pâine De Porumb Cu Cârnați, și Umplutură de pâine de porumb și cârnați.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 375 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți un vas de copt de 13 pe 9 inci cu unt și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Așezați pâinea de porumb într-un castron mare; pune deoparte.Topiți untul măsurat într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la spumare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De Porumb
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
3
Adăugați cârnații și gătiți, împărțindu-l în bucăți mai mici cu o lingură de lemn, până când nu mai este roz și începe să se rumenească, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
4
Scoateți cu o lingură cu fante în vasul cu pâinea de porumb și puneți-o deoparte.Puneți tigaia la foc mediu, adăugați merele, țelina, ceapa, Salvia, sarea și piperul și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa s-a înmuiat, aproximativ 10 minute.Măriți focul la mediu ridicat, adăugați vinul, răzuiți orice bucăți maro de pe fundul tigaiei și gătiți până când vinul este aproape evaporat, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De Porumb
Măr
țelină
Piper
Ceapă
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
Tigaie
5
Se toarnă amestecul de mere peste pâinea de porumb și cârnați, se adaugă bulionul și ouăle și se amestecă până se combină și se umezesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De Porumb
Cârnați
Măr
Bulion
Ouă
6
Transferați amestecul în vasul de copt pregătit și întindeți-l într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Coaceți descoperit până când blatul devine maro auriu, aproximativ 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Scoateți pe o grătar și lăsați să se răcească cel puțin 5 minute înainte de servire.
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Regele Frosch Riesling Auslese all natural German cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.