Pâine de porumb cu ceapă dulce aurie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați pâinea de porumb cu ceapă dulce aurie. Această rețetă face 8 porții cu 421 de calorii, 10 g de proteine și 19 g de grăsime fiecare. Pentru 77 de cenți per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați pudră de chili, coajă de lime, ardei jalapeno și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această pâine. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În ansamblu, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 27%. Rețete similare includ pizza de pâine plată cu cartofi aurii și ceapă caramelizată, porumb dulce, quesadilla de porumb galben Poblano + ceapă și pâine de porumb cu semințe de fenicul, afine uscate și stafide aurii.
Instrucțiuni
Într-un 10-in. tigaie din fonta, topeste 2 linguri de unt; înclinați pentru a acoperi fundul și părțile laterale.
Adăugați ceapa, jalapeno și 1/4 linguriță de pudră de chili; gatiti la foc mediu-mic pana ce ceapa este usor rumenita si frageda. Se amestecă 1 lingură de zahăr brun până se dizolvă; pus deoparte.
Într-un castron mare, combinați făina, mălaiul, zahărul, praful de copt, sarea, bicarbonatul de sodiu și restul de praf de chili și zahărul brun. Într-un castron mic, bate zara, ouăle și untul topit. Se amestecă ingredientele uscate până când se umezesc. Încorporați brânză și ardei iute.
Se toarnă peste amestecul de ceapă în tigaie.
Coaceți la 425° timp de 20-25 de minute sau până când se rumenesc. Între timp, într-o cratiță mică, gătiți sosul de afine și coaja de lămâie la foc mic până se încălzesc. Se răcește complet.
Lăsați pâinea de porumb să stea timp de 10 minute. Întoarceți pâinea de porumb pe un platou de servire; tăiate în felii.
Se toarnă amestecul de afine peste unt înmuiat; se serveste cu paine de porumb.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vinul spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pâine de porumb. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Cipriani Prosecco cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Cipriani Prosecco]()
Cipriani Prosecco
Cipriani Bellini este cocktailul de renume mondial făcut cu pulpă de piersici albă și vin spumant brut. A fost inventat în 1948 de Giuseppe Cipriani de la Harry's Bar din Veneția și este servit în fiecare locație Cipriani din lume. O modalitate grozavă de a începe orice petrecere sau de a avea cu Brunch de duminică! Cipriani Bellini prezintă arome elegante, proaspete și fructate, cu o dulceață echilibrată și bule parfumate. Perfect oricând, grozav ca aperitiv.