Pâine De Porumb Cremă
Crema de porumb Cornbread ar putea fi doar Sud rețetă pe care o căutați. O porție conține 248 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 37 de cenți pe porție. 22 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, bicarbonatul de sodiu, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brioșe Cu Cremă De Porumb, Brioșe Cu Cremă De Porumb, și Pâine de porumb cremă cu unt de Jalapeno pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade.
Introduceți o tigaie din fontă de 10 inci în cuptor.
Într-un castron, combinați făina de porumb, sarea, zahărul, praful de copt și bicarbonatul de sodiu.
Bateți împreună pentru a combina bine.
Într-un castron mare, combinați laptele de unt, ouăle și porumbul cremă, amestecând împreună pentru a combina bine.
Adăugați ingredientele uscate în amestecul de zară și amestecați pentru a combina. În cazul în care aluatul nu se va turna, se adaugă mai mult lapte bătut la aluat.
Rotiți uleiul de canola în tigaia fierbinte din fontă.
Se toarnă aluatul în tigaie.
Coaceți până când pâinea de porumb se rumeneste și revine la atingere, aproximativ 20 de minute.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.