Crema de porumb Cornbread ar putea fi doar Sud rețetă pe care o căutați. O porție conține 248 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 37 de cenți pe porție. 22 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, bicarbonatul de sodiu, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brioșe Cu Cremă De Porumb, Brioșe Cu Cremă De Porumb, și Pâine de porumb cremă cu unt de Jalapeno pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Introduceți o tigaie din fontă de 10 inci în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
4
Într-un castron, combinați făina de porumb, sarea, zahărul, praful de copt și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină De Porumb
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Bateți împreună pentru a combina bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Într-un castron mare, combinați laptele de unt, ouăle și porumbul cremă, amestecând împreună pentru a combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Cremă
Lapte Bătut
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
7
Adăugați ingredientele uscate în amestecul de zară și amestecați pentru a combina. În cazul în care aluatul nu se va turna, se adaugă mai mult lapte bătut la aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
8
Rotiți uleiul de canola în tigaia fierbinte din fontă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se toarnă aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Coaceți până când pâinea de porumb se rumeneste și revine la atingere, aproximativ 20 de minute.
Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.