Pâine De Porumb Chili Coace

Porumb Pâine Chili coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 92 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 369 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Un amestec de fasole chili, brânză cheddar, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sud-Vest Porumb Pâine Coace, Pâine De Porumb Taco Coace, și Pâine De Porumb Pui Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați boabele de chili într-un 8-in uns. vas de copt pătrat. Se acoperă cu ceapă și brânză. Pregătiți amestecul de pâine de porumb conform instrucțiunilor pachetului.
Aruncați aluatul cu linguri peste brânză.
Coaceți, neacoperit, la 350 de minute timp de 30-35 de minute sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori portocalii, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe palat veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.