Pâine De Porumb Carne De Vită Coace
Corn Bread Beef Bake este o rețetă sudică care servește 6. O porție conține 479 calorii, 23g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. mergeți la magazin și ridicați răsuciri de pâine de porumb, carne de vită măcinată, porumb de miez și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Încercați Pâine De Porumb Carne De Vită Coace, Carne De Vită Cu Cip De Porumb, și Pâine De Porumb Pui Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 35
Gatiti carnea de vita in tigaie rezistenta la cuptor de 10 inci la foc mediu 8-10 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste; scurgere.
Se amestecă roșiile, fasolea, sosul de roșii, porumbul și pudra de chili; se încălzește la fierbere. Imediat deasupra cu răsuciri de pâine de porumb lăsate în formă rotundă (nu vă desfaceți), apăsând ușor.
Coaceți descoperit 35 până la 40 de minute sau până când pâinea de porumb se rumeneste.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru pâine de porumb. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.