Pâine De Portocale Cu Afine

Pâine De Portocale Cu Afine
Pâinea cu portocale de afine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de pâine. Această rețetă face 8 porții cu 354 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de afine, apă, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 30%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine portocalie de afine cu glazură portocalie deschisă, Pâine Umedă De Afine Portocalii Cu Glazură Portocalie, și Pâine De Portocale De Afine Cu Glazură De Unt De Portocale.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de pâine de 8 1/2x4 1/2 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Combinați făina, zahărul, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un castron. Se amestecă untul în amestecul de făină până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați suc de portocale, coajă de portocală și ou; se amestecă bine. Îndoiți afine și nuci. Puneți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
AfineAfine
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
NuciNuci
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 60 până la 75 de minute. Se răcește în tigaie timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista