Pâine De Măsline
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 161 calorii. Dacă 51 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., pâinea de măsline ar putea fi o extraordinară fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână măsline kalamatan, cimbru, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine de măsline fără frământare / Pane all ' Olive, Pâine De Măsline, și PÂINE DE MĂSLINE.
Instrucțiuni
Dezghețați aluatul în frigider 12 ore.
Combinați măslinele și următoarele 5 ingrediente (măsline prin usturoi) într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează bine.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 12 x 8 inci pe o suprafață ușor făinată.
Întindeți amestecul de măsline pe aluat, lăsând o margine de 1/2 inch. Pornind de la capăt scurt, rola de moda jeleu-rola; prindeți cusătură și se termină pentru a sigila.
Așezați rola, cu cusătura în jos, într-o tigaie de pâine de 8 x 4 inci acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 2 1/2 ore sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Preîncălziți cuptorul la 37
Descoperiți și coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe grătar.