Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.82 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 652 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, ulei de măsline, semințe de floarea soarelui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Pâine De Mei Fără Lactate / Fără Gluten, Biscuiți Cu Fructe De Mei Fără Gluten /Fără Lactate, și Briose Cu Nuci De Banane Din Hrișcă (Fără Gluten, Fără Zahăr Rafinat) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare combinați făină, amidon, xantan, 2 linguri coji de psyllium, făină de migdale, semințe și nuci pecan măcinate, sare, bicarbonat de sodiu și praf de copt.Se dizolvă drojdia în 1/2 cană de apă călduță cu o linguriță de sirop de agave.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Psyllium
Gumă Xantan
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Brutarii Sau Zaharul Ultrafin
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Combinați ouăle, uleiul de măsline, cealaltă jumătate de cană de apă călduță.Se amestecă 4 linguri de coji de psyllium în 3/4 cană de apă. Amestecați bine pentru a se dizolva, apoi aruncați imediat cojile dizolvate în amestecul ou-ulei-apă și bateți până când aveți o cremă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Psyllium
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Se toarnă drojdia dizolvată în amestecul de făină, apoi se aruncă în amestecul de ouă și se începe frământarea cu hands.It este important să frământați manual, pentru că trebuie să simțiți dacă aluatul devine frământabil. Dacă este prea uscat, adăugați încet puțină apă călduță până când aveți un aluat umed, dar bine frământabil.Frământați cel puțin 10 minute pe o suprafață prăfuită cu amidon.Formați o pâine rotundă, puneți pâinea într-un castron mare.Acoperiți și lăsați să se odihnească într-un loc cald timp de 2 ore.După 2 ore nu dați aluatul jos! Ridicați ușor pâinea înviată din vas și așezați-o pe o tavă de copt căptușită cu hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Punch
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Introduceți tava în cuptor și încălziți cuptorul la 350 de grade F sau 180 de grade Celsius.NU PREÎNCĂLZIȚI!
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Coaceți timp de 1 oră.După o oră, o frigăruie de lemn introdusă în mijlocul pâinii ar trebui să iasă curată, iar fundul pâinii ar trebui să sune gol.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă. Spre deosebire de alte pâini fără gluten, aceasta poate fi feliată și consumată caldă.Bucurați-vă!