Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă orezul brun. Această rețetă servește 6. O porție conține 294 de calorii , 13 g de proteine și 10 g de grăsimi . Pentru 2,29 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită ciuperci portobello, orez brun, brânză mozzarella și oregano. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 71% , ceea ce este destul de bun. Încercați prăjiturile cu orez sălbatic și orez brun cu ragù de legume prăjite , conopidă, orez brun și orez prăjit cu legume și orez prajit cu conopidă, orez brun și legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Cesti De Orez Brun Fiert, Impartite
2
Răspândiți 1/2 din orez în fundul unui vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Brun Fiert, împărțit
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Turnați aproximativ 1/2 cutie de supă de roșii peste orez și acoperiți cu dovlecei, dovlecei galbeni și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe Galben
Supă De Roșii
1 Cană De șalote, Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Mazăre Goya®
4
Presărați 1/2 cană de brânză mozzarella și 1/2 cană de brânză Cheddar peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
5
Turnați 1/2 cutie de supă rămasă peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
6
Răspândiți orezul rămas în tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Adăugați broccoli, ceapa, ardeiul gras roșu, ardeiul verde, morcovul, usturoiul, pătrunjelul și oregano. Asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Turnați 1 cutie de supă rămasă peste legume și acoperiți cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când supa de roșii este spumoasă și brânza se topește, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Roșii
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Lăsați să stea aproximativ 5 minute înainte de servire.