Pâine De Dovleac Cu Ciocolată
Pâinea de dovleac cu ciocolată este o fără lactate rețetă cu 32 de porții. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 163 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Dacă aveți la îndemână făină, dovleac, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă de dimineață, și se face în aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Pâine De Dovleac Cu Ciocolată, Pâine Cu Ciocolată Cu Dovleac, și Pâine Cu Ciocolată Cu Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare, amestecând bine cu un tel. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, scorțișoara, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un castron mediu, amestecând bine cu un tel.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de dovleac, amestecând doar până când este umed. Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Puneți aluatul în 2 (8 x 4 inci) tigăi de pâine acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 15 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute în tigăi pe o grătar și se scoate din tigăi. Se răcește complet pe grătar.