Pâine de căpșuni II
Strawberry Bread II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de pâine. Această rețetă face 8 porții cu 340 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine de căpșuni fără ouă – pâine de căpșuni vegane, Pâine De Căpșuni, și Pâine De Căpșuni.
Instrucțiuni
Ungeți ușor o tigaie de sticlă de 9 x 5 inci și aliniați-o cu hârtie cerată unsă. Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mare, cremă împreună unt sau margarină, zahăr și extract de migdale. Separați ouăle și bateți gălbenușurile pe rând până când sunt ușoare și pufoase. Cerneti faina, praful de copt si soda in amestec de crema si amestecati bine. Se amestecă 1/4 cană suc de căpșuni. Îndoiți căpșunile.
Într-un alt bol, bateți albușurile de ou până se înăbușesc. Îndoiți în aluat de căpșuni. Întoarceți aluatul în tigaie pregătită. Picătură ușor pan pentru a pop orice bule de aer.
Coaceți timp de 50 până la 60 de minute sau până când testerul introdus în centru iese curat. Se răcește timp de 15 minute în tigaie, apoi se răcește complet pe un suport de sârmă înainte de feliere.