Pâine De Cracker Cu Ierburi
Pâinea de Cracker Herbed ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 71 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 14 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper măcinat grosier, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 11%. Rețete similare includ Rulouri De Pâine Cracker, Pâine De Cracare Graham, și Graham Cracker Pâine Maro.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 6 ingrediente (prin sare) într-un castron mare, amestecând cu un bici.
Combinați smântâna, untul și oul, amestecând cu un bici.
Adăugați amestecul de ou în amestecul de făină; se amestecă pentru a forma un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de 7 sau 8 ori.
Împărțiți aluatul în jumătate.
Așezați 1 porție de aluat pe fiecare dintre cele 2 foi de copt acoperite cu spray de gătit și presărate cu 1 1/2 linguri de făină de porumb; întoarceți-vă pentru a acoperi partea superioară a aluatului.
Rotiți fiecare porție într-un dreptunghi de 12 x 8 inci (aproximativ 1/8 inch grosime).
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până se rumenesc și se rumenesc.
Scoateți din tigaie și răciți complet pe rafturile de sârmă. Spargeți în 24 de biscuiți.