Pâine De Ciocolată
Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 274 calorii. Această rețetă servește 10. Un amestec de ou, extract de vanillan, pene de cacao și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Mai multe de la pâine sănătoasă în cinci minute pe zi: ciocolată Espresso pâine integrală de grâu, Mașină De Pâine Pâine Cu Migdale-Ciocolată, și Ciocolată Chip De Ciocolată Iaurt Grecesc Pâine Cu Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare sau vasul unui mixer de stand, combinați laptele de soia și 1 lingură de zahăr și amestecați pentru a se dizolva.
Se presară drojdia peste lichid, se amestecă ușor și se lasă deoparte până începe să se spumeze, aproximativ 10 minute.
Între timp, topiți untul și ciocolata în cuptorul cu microunde, microundând timp de 15 secunde, apoi amestecând și continuând în explozii de 5-10 secunde alternate cu agitare până la topire. De asemenea, puteți folosi un castron așezat peste o cratiță cu apă clocotită.
Odată ce drojdia este spumoasă, amestecați zahărul rămas, oul, vanilia și sarea.
Se amestecă jumătate din făină și pudră de cacao, apoi ciocolata topită și untul, apoi restul amestecului de făină și se amestecă până se încorporează bine.
Se amestecă energic cu o spatulă sau o lingură de lemn timp de cinci minute, până se omogenizează. Dacă utilizați un mixer de suport, atașați cârligul de aluat și bateți timp de cinci minute.
Acoperiți vasul ușor cu folie de plastic sau cu un prosop de hârtie umed și lăsați să se ridice într-un loc cald timp de 2 ore. Va fi de aproximativ dublul dimensiunii sale originale.
Ungeți o tigaie de pâine de 9". Amestecați ciocolata și penițele (dacă folosiți) în aluat; poate fi puțin rigid, caz în care frământați-l așa cum ați face aluatul obișnuit de pâine: împăturiți-l în jumătate pe sine, dați-i un sfert de tură și repetați. Amestecați / frământați timp de 2 minute, apoi adunați aluatul într-o bilă și așezați-l cu cusătura în jos în tigaia pregătită. Bateți aluatul până când este uniform și lăsați să crească într-un loc cald timp de 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 aprox.
Coaceți pâinea timp de 35-40 de minute, sau până când apare gata și sună gol atunci când este lovit; sau temperatura sa internă ajunge la 180 de ruble. Se lasă să se răcească complet în tigaie.