Pâine De Carne Cu Brânză De Vaci
Pâinea de carne de brânză necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 65 de cenți pe porție. Acest fel principal are 163 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză de vaci, ou, muștar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ pâine de brânză de mărar, Pâine De Carne Cu Brânză Elvețiană, și Pâine De Carne Umplută Cu Brânză.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele opt ingrediente. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Apăsați într-un 8-in negreșit. tavă de copt pătrată.
Se coace la 350 de minute pentru 20 de minute.
Presărați parmezan; coaceți cu 10-15 minute mai mult sau până când carnea nu mai este roz.
Scurgeți; lăsați să stea cu 10 minute înainte de tăiere.