Pâine Cu Zară

Pâine Cu Zară
Pâinea cu lapte de unt este o lacto ovo vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 113 calorii. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de suc de lămâie, făină de pâine, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Mașină De Pâine Pâine Cu Lapte De Unt, Pâine Cu Zară, și Pâine Cu Zară.

Instrucțiuni

1
În tigaia mașinii de pâine, așezați toate ingredientele în ordinea sugerată de producător. Selectați setarea pâinii de busuioc. Alegeți culoarea crustei și dimensiunea pâinii, dacă sunt disponibile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Procent De GrăsimeProcent De Grăsime
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine
2
Coaceți conform instrucțiunilor mașinii de pâine (verificați aluatul după 5 minute de amestecare; adăugați 1 până la 2 linguri de apă sau făină, dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De GrăsimeProcent De Grăsime
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista