Pâine Cu Sodă De Fenicul
Pâinea cu sodă de fenicul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 222 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Dacă aveți zahăr, zară, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Rețete similare includ Golden Raisin-fenicul Gris Soda pâine cu zară-unt de portocale, Coacerea pâinii: pâine de sodă cu afine uscate, și Autentic Irlandez Soda Pâine (Mașină De Pâine).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie rotundă de 10 inci.
Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, zahărul și semințele de fenicul. Într-un alt castron, amestecați ouăle, zeama și untul topit. Se amestecă ingredientele umede în amestecul de făină, până se amestecă doar folosind o lingură mare. Puneți aluatul în tigaia pregătită. Punctați cu cele 3 linguri de unt răcit.
Coaceți aproximativ 1 oră în cuptorul preîncălzit sau până când este umflat și auriu.
Tăiați în pene și serviți cald.