Pâine cu scorțișoară

Pâine cu scorțișoară
Pâinea cu scorțișoară necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție conține 365 de calorii, 4 g de proteine și 20 g de grăsimi. Pentru 46 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfect. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, biscuiți cu zară, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine cu scorțișoară, Pâine cu scorțișoară și Pâine cu scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Încălzește cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cutii (7-1/2 Uncii Fiecare) Biscuiți De Zară La Frigider3 Cutii (7-1/2 Uncii Fiecare) Biscuiți De Zară La Frigider
2
TAIĂ fiecare biscuit în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
3
Amestecați zahărul granulat și scorțișoara într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Adăugați bucăți de biscuiți, în loturi; arunca pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
5
ASEZĂ jumătate din bucățile de biscuiți într-o tavă cu tub canelată de 12 cești unsă cu unsoare; stropiți cu jumătate de unt. Repeta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Stropiți cu scorțișoară-zahăr rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
7
Coaceți 40 până la 45 min. sau până când scobitoarea introdusă aproape de centru iese curată și partea de sus este maro aurie. Se răcește în tigaie 5 min.; răsturnați pe farfuria de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Scoateți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
BATĂ cremă de brânză și zahărul pudră într-un castron mic cu mixerul până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
10
Adăugați 1 lingură. lapte; bate pana se omogenizeaza bine. Amestecați suficient din laptele rămas până când glazura obține consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
11
Stropiți peste pâinea caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate3
Revista