Pâine cu scorțișoară
Pâinea cu scorțișoară necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție conține 365 de calorii, 4 g de proteine și 20 g de grăsimi. Pentru 46 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfect. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, biscuiți cu zară, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine cu scorțișoară, Pâine cu scorțișoară și Pâine cu scorțișoară.
Instrucțiuni
Încălzește cuptorul la 177°.
TAIĂ fiecare biscuit în sferturi.
Amestecați zahărul granulat și scorțișoara într-un castron mediu.
Adăugați bucăți de biscuiți, în loturi; arunca pentru a acoperi.
ASEZĂ jumătate din bucățile de biscuiți într-o tavă cu tub canelată de 12 cești unsă cu unsoare; stropiți cu jumătate de unt. Repeta.
Stropiți cu scorțișoară-zahăr rămas.
Coaceți 40 până la 45 min. sau până când scobitoarea introdusă aproape de centru iese curată și partea de sus este maro aurie. Se răcește în tigaie 5 min.; răsturnați pe farfuria de servire.
BATĂ cremă de brânză și zahărul pudră într-un castron mic cu mixerul până se omogenizează bine.
Adăugați 1 lingură. lapte; bate pana se omogenizeaza bine. Amestecați suficient din laptele rămas până când glazura obține consistența dorită.
Stropiți peste pâinea caldă.