Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru colecția dvs., pâinea cu lingură de porumb dulce a lui Big Daddy ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 2,19 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 382 calorii. 26 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de pătrunjel, sare, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pâine cu lingură de porumb dulce a lui Big Daddy, Pâine Cu Lingură De Cartofi Dulci Fără Gluten Fără Porumb, și Pâine Cu Lingură De Porumb.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Combinați porumbul și ouăle în blender și piure până când sunt groase și netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Transferați piureul într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați untul, zahărul și laptele și pliați ușor pentru a se încorpora bine. Se amestecă brânza mozzarella și slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Unt
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Zahăr
Lapte
6
Adăugați boia afumată, cayenne, sare și piper. Amestecul trebuie să fie gros și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Boia Afumată
Piper Cayenne Măcinat
7
Se toarnă amestecul de porumb într-un vas de sufle uns și se presară parmezan și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Pătrunjel
Porumb
8
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Lăsați să se răcească aproximativ 15 minute înainte de servire.