Pâine Cu Lingură De Mămăligă Cu Ierburi
Pâinea cu lingură de mămăligă este o fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 162 calorii. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, parmezan, lapte degresat evaporat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pâine Lingură, Pâine Lingură, și Pâine Lingură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, amestecați mămăligă, bulion de pui, 1 cană de apă și lapte degresat evaporat. Se amestecă la foc mare până când amestecul fierbe, apoi se reduce focul și se fierbe, amestecând des, până când polenta este netedă la gust, aproximativ 15 minute. Amestecați parmezanul mărunțit, arpagicul proaspăt tocat sau ceapa verde, salvia și sarea și piperul după gust.
În timp ce polenta gătește, într-un castron adânc, cu un mixer la viteză mare, bateți 4 albușuri mari de ou până când țin vârfuri moi.
Scoateți polenta de pe foc și amestecați 2 gălbenușuri mari de ou și aproximativ 1/3 din albusurile bătute, apoi pliați în albusurile rămase.
Răzuiți amestecul într-o caserolă de 1 1/2 litru puțin adâncă (8 - cu 11-in. oval) și nivelul de răspândire.
Coaceți pâinea cu lingură într-un cuptor de 375 până se rumenesc bine la margini și se rumenesc ușor deasupra, aproximativ 40 de minute (aproximativ 30 de minute într-un cuptor cu convecție). Puneți porții pe farfurii.