Pâine Cu Lingură De Mămăligă Cu Ierburi

Pâine Cu Lingură De Mămăligă Cu Ierburi
Pâinea cu lingură de mămăligă este o fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 162 calorii. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, parmezan, lapte degresat evaporat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pâine Lingură, Pâine Lingură, și Pâine Lingură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, amestecați mămăligă, bulion de pui, 1 cană de apă și lapte degresat evaporat. Se amestecă la foc mare până când amestecul fierbe, apoi se reduce focul și se fierbe, amestecând des, până când polenta este netedă la gust, aproximativ 15 minute. Amestecați parmezanul mărunțit, arpagicul proaspăt tocat sau ceapa verde, salvia și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Arpagic ProaspătArpagic Proaspăt
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Lapte Fără GrăsimiLapte Fără Grăsimi
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
În timp ce polenta gătește, într-un castron adânc, cu un mixer la viteză mare, bateți 4 albușuri mari de ou până când țin vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Scoateți polenta de pe foc și amestecați 2 gălbenușuri mari de ou și aproximativ 1/3 din albusurile bătute, apoi pliați în albusurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
4
Răzuiți amestecul într-o caserolă de 1 1/2 litru puțin adâncă (8 - cu 11-in. oval) și nivelul de răspândire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
5
Coaceți pâinea cu lingură într-un cuptor de 375 până se rumenesc bine la margini și se rumenesc ușor deasupra, aproximativ 40 de minute (aproximativ 30 de minute într-un cuptor cu convecție). Puneți porții pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista